发帖
手机端
扫码访问

皇室假期於皇岡口岸既檔口

关闭 [复制链接]
4641 |42
究竟佢對福田既場, 影響有幾大呢?

我昨天去左皇室, 套票no.去到好似係61xx左右

如果佢係由no.1開始賣, 佢係17/1開既

咁平均一日, 就有約77人, 由這口岸買票入皇室假期

77/日, 其實對福田既場, 影響有幾大呢? ...
風雲 發表於 2009-4-7 00:22

唔係點樣大小通吃,walkin貴價又做,口岸買票平價又做,起碼唔會蝕大本先

皇室假期的老板是香港人
香港人管理既手法 好明顯同其他國內場有很大不同的地方。

楼主 发表于 2009-4-7 16:00:42 | 显示全部楼层 来自: 香港
皇室假期的老板是香港人
香港人管理既手法 好明顯同其他國內場有很大不同的地方。
skyarron 發表於 2009-4-7 15:44

就係咁講先比女友串......我女友係內地人, 佢就話, 皇家貴族, 都係香港人開, 點解生意又咁差, 佢又話, 唔通只有您地香港人先係好咩???

就係咁講先比女友串......我女友係內地人, 佢就話, 皇家貴族, 都係香港人開, 點解生意又咁差, 佢又話, 唔通只有您地香港人先係好咩???
風雲 發表於 2009-4-7 16:00

你話比佢聽皇家貴族係因為地點真係真係十萬個差!如果唔係香港人管理,佢執左N世喇!

你叫佢睇東方棕泉,就係香港人管理,所以就算又水都又水景對面又皇后仲有水立方咁大競爭都重係企得住!

香港人管理受過西方影響,點都比較文明D!同埋香港人轉數會快過大陸管理層!

楼主 发表于 2009-4-7 16:15:48 | 显示全部楼层 来自: 香港
你話比佢聽皇家貴族係因為地點真係真係十萬個差!如果唔係香港人管理,佢執左N世喇!

你叫佢睇東方棕泉,就係香港人管理,所以就算又水都又水景對面又皇后仲有水立方咁大競爭都重係企得住!

香港人管理受過西方 ...
老頑童 發表於 2009-4-7 16:07

女友係一個又主觀又硬脛既人, 所以我都費事同佢講咁多...我唔想再同佢, 3日一小吵, 10日一大吵....好lun煩

我上個星期先同佢吵完, 又岩岩先好番......

女友係一個又主觀又硬脛既人, 所以我都費事同佢講咁多...我唔想再同佢, 3日一小吵, 10日一大吵....好lun煩

我上個星期先同佢吵完, 又岩岩先好番...... ...
風雲 發表於 2009-4-7 16:15

香港人特性!可以理解!所以港女嫁唔出!

但大陸人如果都係咁,除非好X正,otherwise,叫佢過主重好!大陸個森林太大,大把好野啦

楼主 发表于 2009-4-7 16:42:28 | 显示全部楼层 来自: 香港
香港人特性!可以理解!所以港女嫁唔出!

但大陸人如果都係咁,除非好X正,otherwise,叫佢過主重好!大陸個森林太大,大把好野啦
老頑童 發表於 2009-4-7 16:40

佢係內地人, 好x正, 就未係.....

香港人管理受過西方 ...
老頑童 發表於 2009-4-7 16:07
佢真係轉左幾次手了bor....

佢真係轉左幾次手了bor....
超級寂寞on99 發表於 2009-4-7 16:51

今次吾会咁易執,整体盤數幾好.

要玩的不爭那幾十元!
monster 發表於 2009-4-7 01:38

大哥大,小數怕長計!
唔係爭個幾十,而係更有效益,用黎簽左俾JS都好呀!