发帖
手机端
扫码访问

大家的沉船經驗...............

35129 |322
我反為覺得,要你俾咁多個,根本其實係借 D 意同你分開。話唔埋其實佢已經搵到另一個主子先過你哩。

我反為覺得,要你俾咁多個,根本其實係借 D 意同你分開。話唔埋其實佢已經搵到另一個主子先過你哩。 ...
jli 发表于 2011-1-22 10:28

我覺得你講得0岩,:em17:想走,就作最後一筆!:y-29:

上去玩唔好帶埋同情心.
JS好少靠得住.

識左佢一年幾,就追左佢一年幾,佢同我一起的時間對我好好.不過.都過去左,依架我都看開左.希望佢幸福. ...
kelvinator 发表于 2011-1-21 22:16

師兄,30萬就冇咗嘅啦.........
如果呢30萬幫你買咗過教訓,可以大徹大悟的話.....
坩就仲有D價值.........
如果你衹是被逼兼無奈地祝她幸福,但不能從慘痛中吸收經驗的話.......
我替你担心呀

師兄,30萬就冇咗嘅啦.........
如果呢30萬幫你買咗過教訓,可以大徹大悟的話.....
坩就仲有D價值....... ...
kt1997kt 发表于 2011-1-22 19:03

都過左幾年喇。依架冇乜嘢了嚄!多謝師兄關心

回复 173# 包大人

唔知包大人有冇遇过甘樣嘅事情?仲有點樣可以看出她對我嘅真心。

曾經有個技師,隔天就過關找他一次,每次4-5個鐘.約他出街總是推搪. 後來1個月後就問我

拿20萬.我心想你沒付 ...
mango2009 发表于 2011-1-19 16:50

你都好好野喎,你約佢咁多次佢都推,你都重隔日就去搵佢,重每次4-5個鐘,講真,要玩O既,你去多幾次唔得你就好放棄啦, 你要玩認真O既,都要睇下對方係咪認真架,佢連街都唔肯同你出,會有幾認真呀?咁樣就算佢同你一齊都係為左錢啦