发帖
手机端
扫码访问

身在福中不知福

18129 |219
你黎左阿e都好呀,我黎果d係木精、沙怪、海妖、暴龍!
SmallD 发表于 2010-12-1 17:14

咁下次交換玩下囉....

E神超版,
你係冇回憶定係洗哂D回憶咋?
我諗係後者囉!
春夢過後就了無痕跡,
果然係高手! ...
kt1997kt 发表于 2010-12-1 17:15

都未曾有過女對我好,何來會有回憶呢?

聽落都幾可悲

I love u honey...thank u!好啱聽,我唔會消沉...
包大人 发表于 2010-12-1 12:42

包包剛睇完你既帖, 知道大概既情況.

你話佢無洗過你一毫子, 我相信佢對你係有真感情,

我知你都好愛佢, 但你對佢有無承諾呢?

就算有承諾, 但過咗咁耐承諾仲未兌現既話, 作為女方, 始終時間對佢黎講係好重要.

我知有時D女仔係好傻既, 明知無將來, 但都會自己編織藉口,

說服自己個男仔總會有一天會將承諾兌現...

但人始終會有清醒既一刻, 佢知道咁樣落去既話最後大家可能更難受...

我相信佢絕對唔係為咗果300萬, 曾經付出真感情既佢唔會因為金錢而作出呢個決定...

佢只係用呢個藉口將呢段感情畫止句號, 我相信佢同你講果番話既時候佢比你更傷心...

包包, 如果你真心想同佢有將來既, 你不妨和他談一談,

我相信你既一句"我願意"應該可以改變佢既決定.

畢竟佢仍曼愛著你, 加油吧...

當然, 如果你仍然未能對她有任何承諾, 你就讓她走吧, 我想這是對好最好的祝福...

(純個人意見, 包包唔好介意)

老實講,我由始至終都冇比過任何承諾,因為我根本無法做到什麼!
由一開始,我只係同佢玩下,係佢對我不 ...
包大人 发表于 2010-12-2 20:16

原來如此, 那麼你就讓她走吧, 我想這是對好最好的...

因為佢終於都有了依靠, 生活亦得到保障...

祝福她吧...

楼主 发表于 2010-12-3 00:42:43 | 显示全部楼层 来自: 香港
包包剛睇完你既帖, 知道大概既情況.

你話佢無洗過你一毫子, 我相信佢對你係有真感情,

我知你都好愛佢, ...
花師奶 发表于 2010-12-2 19:52

好少見花兄你寫得咁正經。:em17:
有你咁關心,包包應該心情好易平伏。
當然,你介紹番幾個又靚又有身材既少女俾佢,佢立即會由哀轉樂。

好少見花兄你寫得咁正經。
有你咁關心,包包應該心情好易平伏。
當然,你介紹番幾個又靚又有身材既 ...
chulo2009 发表于 2010-12-3 00:42

呢啲係踏入思春期必定嘅現象,過一排就冇事

楼主 发表于 2010-12-3 00:50:33 | 显示全部楼层 来自: 香港
呢啲係踏入思春期必定嘅現象,過一排就冇事
AlbertMyng 发表于 2010-12-3 00:47

佢老人家思春左幾十年啦,怕思春得耐,要食春藥至搞得掂。