发帖
手机端
扫码访问

不夠帥, 減少机會跌錢, 我有方法!

3125 |15

小第研究過, 真係有方法可減低風險的, 自認吾係帥, 可以從天氣, 時間, 地點, 利益, 人物, 和諧 方面著手

1) 天氣: 最後揀晴天時候去, 如果天陰陰又下雨, 女女心情都會比較差, 自然服務會爭d
2) 時間: 必須要係佢啱啱上班時候去, 做佢第一個客, 通常做第一個會特別好心情, 就算昨天遇到個幾靚仔幾好既客都好, 今天一訓醒自然會忘記得一乾二淨, 所以做她頭鐘, 佢心裏不會咁易想起之前果個靚仔客, 咁係吾係會好d呢, 同埋千奇吾好揀人多時間去, 尤其星期六晚, 有錢土豪帥哥全部都出來了, 就算你晚上七點去到都無用 (客未多,但預約既開始多) 因為女女會特別緊張留意手机有無這類客人消息
3) 地點: 最好揀d遠離酒吧既地方, 因為好多有錢靚仔去完酒吧便會就近按摩
4) 利益: 有d項目, 如大堂鬆腿, k歌沐足, 女女大多希望有得加鐘, 會努力討好你, 但如果一早講明吾加鐘, 女女自然會好失望, 想你快d走, 一早講明會加也不好, 因為會放鬆, 最好臨下鐘時先話加鐘
5) 人物: 選d年幼會好, 佢地無咁著緊留d有錢大叔客, 目前她感覺舒服通常都會令到你開心, 如果揀d吾幼又吾老果d便大禍, 下下想錢, 下下計住條數幫你服務
6) 和諧: 吾好一入來便動手動腳, 一開始未熟前正經認識, 多d引佢笑, 大家距離可以係短時間拉近了, 這便會服務好了

以上方法, 也不代表一定不會跌錢, 只係會令机會減少一半以上, 如果你話用人仔囉, 用人仔比多左錢, 咪即係自己攞去跌錢囉

评分

主挑好食 发表于 2017-7-20 23:39
C弟唔好信JS果D吹虛讚美言,好多也只是博多少少賞賜!
不要太相信!

多謝提點
我成日俾JS話拉支
咁可以不用理會了 :em15:
回复 支持 1 反对 0

名留萬世 发表于 2017-7-19 14:29
多謝前輩敎授,可能年紀問題,小輩暫沒有時間試你的方法,
不過仍然沒有覺得有玩得跌錢感覺,反而每次都有 ...

C弟唔好信JS果D吹虛讚美言,好多也只是博多少少賞賜!
不要太相信!
回复 支持 1 反对 0

依排無靈感作新故 ?
回复 支持 0 反对 1

)和諧: 吾好一入來便動手動腳, 一開始未熟前正經認識, 多d引佢笑, 大家距離可以係短時間拉近了, 這便會服務好了

乜唔系一入來就要錫手手咩??
又開九up帖!

留家自己打出咪唔洗跌錢囉!:em20:

玩邪骨梗係要周圍亂摸, 好難唔動手動腳喎

楼主 发表于 2017-7-16 16:06:11 | 显示全部楼层 来自: 香港
rayhk 发表于 2017-7-16 15:37
玩邪骨梗係要周圍亂摸, 好難唔動手動腳喎

頭幾分鐘忍忍手, 交流下引佢先摸你, 然後你摸佢, 會好好多

如果引左兩個鐘, 佢都吾摸你, 又就夠鐘, 點呢?

唱仁K唔郁手郁腳,仲以為你係廢柴

唔怪得我經常跌錢啦

楼主 发表于 2017-7-18 10:30:57 | 显示全部楼层 来自: 香港
unhappy123hk 发表于 2017-7-16 18:41
唔怪得我經常跌錢啦

咁你要好好記住呢幾點了, 小第都係中過招, 經驗多了