发帖
手机端
扫码访问

無心插柳太X洋

13576 |41
        話說尋晚想去水圍主場,點知係皇崗等架廠車,成半粒鐘都未黎
火撚滾!見到有的士,即刻跳上去,醒起睇師兄包膠話太x洋超市有進步服務唔錯,叫的士大哥過去,廿蚊搞掂

門口都幾grand,LOCKER仔好熱情又疊馬,沖涼區有驚喜,新淨無異味,竟然有落雨式花灑,沐浴露係外國貨。

上到大廳,雖然全深圳室內禁煙,但依然有盲撚照食。電視真係touch screen,高清電影自選兼睇埋JS相,amazing! 目測大堂JS平均質素幾好,就叫個按頭,黎左個四川妹,相頭順眼有前有後,原來休息左半個月唔怪得咁好力水。

食完個炒烏冬就上房,星期一12點後都要加一個鐘先可過夜。因想拔罐就決定揼中醫,連D女中醫都睇得下,點左個中女中醫,有相8成。最估唔到大師一出手;便知有沒有,內功深厚,好有心機按,手法亦唔同一般中醫,幾年都未試過咁舒服,小費都俾多D。

訓醒玩個鬆腿,26歲安徽妹,五官清秀,瘦得黎都有少少睇頭,手法進取,開波無耐直搗黃龍,問我想唔想再舒服D,開價6鐘+500。表示無興趣都無黑臉HEA鬆,可惜真係太貴。沖涼走人,LOCKER竟然幫手抹腳著埋鞋,以為去左東莞。

師兄果然無老點,埋單價錢=平時兩倍,不過值呢個價,有閒錢會返兜。

评分

6鐘➕5毛,有D過份

殺返佢,話玩開4鐘3魚

其實大西洋管理層應該做下嘢,派啲人放下蛇,捉下呢啲濫收燃油附加費嘅人,
唔係會令一啲人(如我)望而生畏!:em23:

管理層看業績,心想最好屈到客人簽十個鈡

通常議價的後果會如下:6 hours 500 cash 上下任通
4 hours 300 cash 只許摸上面
唔加鈡 300 cash 上下都唔比摸

原來皇崗打的去超市咁近
其實可以召太平洋廠車

6鐘+500:em22:
但技師係咪陪足你咁耐先 我估出完咪走...

即係佢地做到一次淨收入都成600-700 人仔

kelvinwy 发表于 2017-4-4 11:03
管理層看業績,心想最好屈到客人簽十個鈡

嚟咗一個特long蒲,走咗十個茂利。。。得不償失。。。。:em13:

kelvinwy 发表于 2017-4-4 11:08
通常議價的後果會如下:6 hours 500 cash 上下任通
4 hours 300 cash 只許摸上面
唔加鈡 300 cash 上下都唔 ...

我就0 hour 100。  只可摸隻手臂:em8: