发帖
手机端
扫码访问

月光初體驗~平平地值得一試~食埋兩餐

110244 |14
睇睇埋埋唔少月光城包膠,有贊有彈有人話好有人說差,不過價錢方面就冇得假,呢排天氣又冷又濕,風濕又發作,周身骨痛想起月光城兩舊零消費唔算貴,咁就去試
下乜嘢料。

生果

生果

技师

技师

去到剛好中午12点多D,重有免費中午飯吃,有飯有粥有炒粉同幾個餸,好簡單,味道還可以,食完入房輪到件#158年齡廿到尾三字頭,我都幾攰所以首先按背,大場手法,正宗骨技;力度幾好,落位又唔差,從頭到腳照顧十足,再用油好落力幫我開5按摩埋全身,好舒服!好舒服!
到韓式推油,落油推肩、背、腰,節奏同力度都控制得好好,過程中加出盡九牛二虎之力,耐力驚人,推淋巴,推到我瓜瓜大叫,相當之爽,推完成個人精神曬。
轉身,女女雙手好靈活按完左就到右,每個位置做的好細心,搞到我好有眼訓,突然間成個人醒左,原來細佬被偷襲,原來係按前列腺,手勢輕巧而有力,自己上去試下就知全程110分鐘左右無甩拖,按完簽小費80都好有禮貌,態度好,按完休息左陣出到大堂揾左按腳師傅,按得好好,小費簽30,等多一陣6點又有嘢食埋先埋單。

评分

我去親月光城都甘唔多成千落樓....
回复 支持 1 反对 0

手牌153技師158好易搞錯

小费$80,應該冇V!是不是?

風濕又發作,周身骨痛。。。。。

建議師兄去睇醫生,唔係去揼骨。。哈哈哈!:em20:

wisebird12345 发表于 2017-3-28 15:21
小费$80,應該冇V!是不是?

80蚊唔俾人黑臉己經萬幸,仲想有V。。。:em8:

楼主 发表于 2017-3-28 19:44:35 来自手机 | 显示全部楼层 来自: 香港
ALAN007 发表于 2017-3-28 17:34
風濕又發作,周身骨痛。。。。。

按完今天全身都不痛,那个鹽包真的有效。

風濕好難醫, 西醫只係比止痛藥, 舒緩治療而己

樓主第一個包膠就俾左月光城。實在太給力了。支持BEEEZI

好耐冇去啦,有想去返轉!

充血过多小心身子