发帖
手机端
扫码访问

新美G期望大xx愈大

9879 |28
周末下午過關,都唔太多人,初到新美G有樣野要讚,由入門口到出門口都有人全程招呼,入到去私隱度低浴堂沖身,出大堂坐低,賭了幾場馬仔,叫左生果飲品,因大堂技C唔太開胃,之後上房按摩。一起身已有人帶你上房,首先已標明正 / 45度,我選正輪牌睇有冇鬼機,唔想明槍,最多加燃油費。入房前去個放水,撞到兩個唔錯的技C,心想質素應不錯。

誰料技C入黎就心情低落,肥矮老,算......唔彈,看技術如何,過程非常差,手骨唔到位,亂按、游走地按,全程睇電話訊息5次,聽一次電話,由頭到尾叫加鐘,最後R貼士,唔會再去......

评分

我覺得一路按一路睇手機已經唔合格
回复 支持 2 反对 0

全程睇電話訊息5次,聽一次電話。。。

應該係相好多先至會咁,哈哈哈!Ching 六合彩咁難中你都中到。。。恭喜:em20:
回复 支持 2 反对 0

申尾知按正大多中中女,按得好與否純講運氣。
回复 支持 0 反对 1

FANFAN1234 发表于 2017-3-21 08:55
絕對是只有紅牌的行為

窮西都會係咁嘅,一屁股債。。。被人狂追:em8:
回复 支持 1 反对 0

假日輪牌好多時都唔掂,正的一早比人點左鐘,冇密碼係手就留意技師出入抄密碼,每間場都有神獸出沒去多幾次實有好野
回复 支持 1 反对 0

我每次揼骨,囡囡都係聽話一次咋:em22:

ALAN007 发表于 2017-3-21 07:06

應該係相好多先至會咁,哈哈哈!Ching 六合彩咁難中你都中到。。。 ...

絕對是只有紅牌的行為

楼主 发表于 2017-3-21 10:03:54 来自手机 | 显示全部楼层 来自: 香港
kwltimkwok 发表于 2017-3-21 00:44
假日輪牌好多時都唔掂,正的一早比人點左鐘,冇密碼係手就留意技師出入抄密碼,每間場都有神獸出沒去多幾次 ...

多謝ching指導,但唔會再去,感覺不良

楼主 发表于 2017-3-21 10:08:18 来自手机 | 显示全部楼层 来自: 香港
ALAN007 发表于 2017-3-21 07:06

應該係相好多先至會咁,哈哈哈!Ching 六合彩咁難中你都中到。。。 ...

佢開背已經叫加鐘,話個半鐘按唔完全身,我話你公司出個plan是否時間不足,佢講因為個個人唔同,最後按到冇野好按,早落鐘