发帖
手机端
扫码访问

無耐既朝早

6057 |18
話說上次去黃金, 朝早訓醒6點幾諗住鬆個腿之後反工, 個日人唔多有好多吉位, 是但坐左吸煙區個邊

按按下見到有個JS 同個客兩人從房個邊出黎, 佢地應該係完事未夠鐘但房夠鐘, 出黎唔放人等落鐘

奇怪事發生, 個客人一直走找位, 經過我隔離個位, 突然同佢個JS講要坐底, 我同我JS面色一沉, 幾十個位唔坐坐呢到?

咁我個JS就扮晒問另外個JS上左幾耐, 之後好細聲叫佢帶個客坐遠D, 個JS都識做去左第二行叫個客坐個邊, 但個客死都要坐我隔離個位.

咁冇辦法, 我同兩個JS都無耐咁笑笑口, 另一個JS我其實都識, 佢一坐底就叫我同我JS入房, 因為我事先已同我JS表明唔入, 所以都冇理另一個JS, 只係回應兩句.

之後個客見兩個JS有傾有講就插把咀...我見佢想同佢地吹水, 開始發表偉論, 我見差不多夠鐘就同我JS講落鐘, 唔想比佢加入吹水.

之後我就走反工..再V7 問個JS佢個客是否白痴...識我既JS都知我不喜歡嘈天巴閉..

其實有時上鐘旁邊如果係識既JS, 佢地JS間聊天再同我聊, 我都會直接講咁唔好, 你有客人在, 但估唔到有人咁唔客氣, 搶埋人地個JS, 仲要唔識既.....個刻真係想開口話佢

评分

見怪不怪,乜嘢人都有,有的憭交嗌,有D唔知佢想點,
碰著尼D咁嘅人只能怪果日當黑!

咁你只有自己換位或者落鈡

開片咯   呢d人 見你又講有笑可能 唔低得

應該係你個技師好鬼索引條佬來

黃金海岸啲技師好掂嘅咩?楼主經常去嘅?

你應該即刻換位以表不滿嗎。

我都好怕兩個技師係到傾計,所以我都好少會同時點兩個技師,除非都識的,咁就唔同

ching有冇諗過其實果個客人係想撩你傾計
基情四射!!!!!!!

傻人一街都係
最緊要自己唔好被同化