发帖
手机端
扫码访问

皇xx日正按遊

8015 |20
話說我個老死早幾日聽到xx個部長生日,叫佢去幫襯,佢就叫埋我,其實呢度未轉老闆嗰陣我都成日黎,貪佢按中式按得好,想咸濕時又可以有鬼鼠機,但係而家轉左明機之後,我又無咁大興趣,但佢又講到啲采耳妹妹好正,仲可以鬆埋腿,咁就去試下。

一去到沖完涼,去到大廳坐下等個朋友出黎先按大堂,不得不讚係啲服務員比福田嗰啲醒好多,會即刻問你飲咩,又識主動攞杯水黎,但一坐低就有個部長問我約左邊個,我話無,佢就好似好想介紹一個比我入房,但我真係對明買明賣興趣不大,跟住有個美容師黎問我鬆唔鬆腿,我就緊係好啦,試下有無鼠捉,點知係無嘅,真係到位都無,但就真係有老鼠,我見到隻貓咁大隻老鼠係個牆身走過,真係心都離一離。

我個朋友出黎一陣就話約左技師入房,美容師雖然無鼠,但好好傾,於是就加個鐘采耳,跟住仲入埋房推左個火山石,但全程同技師傾都落鐘,我都唔知點解突然咁多野講,不過都好享受呢種感覺。

跟住我朋友出黎按腳,我就出去問一個我成晚都想問嘅問題

我:又話嗰部長生日嘅?
老友:係呀!
我:我唔見你去打招呼嘅?
老友:係呀,都唔係咁熟。
我:吓! 又話佢開party,叫你上黎嘅?
老友:係呀,佢係開緊party,我係上左黎呀,因為佢地部長都要做任務,我係黎幫下手,順便打下機機。

即時俾佢吹脹左,埋單嗰時仲吹脹,佢打機機加按腳就298,我火山石加鬆腿加采耳另外加小費就530人仔,不過美容師幾啱傾,可能下次都會再來正按。

完!

评分

有老鼠,真係抗拒,咁樣嚇一嚇,分分鐘好大鑊!

正按仲貴過邪按, 哈哈

採耳妹妹可以鬆埋腿?

楼主 发表于 2016-10-12 06:37:37 来自手机 | 显示全部楼层 来自: 香港
Chat 发表于 2016-10-12 01:39
採耳妹妹可以鬆埋腿?

係呀,但又係正按

跑龍套 发表于 2016-10-12 06:37
係呀,但又係正按

正按啱我,呢間嘢N年前去過1,2次,印象模糊,唔知有無Q房呢

楼主 发表于 2016-10-12 15:47:49 来自手机 | 显示全部楼层 来自: 香港
Chat 发表于 2016-10-12 10:20
正按啱我,呢間嘢N年前去過1,2次,印象模糊,唔知有無Q房呢

我都好耐無去,如果下次再去可以問下,當然如果有師兄熟嘅可以提供下

有呢D明鼠好難專心休息

楼主 发表于 2016-10-14 07:10:20 来自手机 | 显示全部楼层 来自: 香港
winwin 发表于 2016-10-13 01:03
呀xx部長我都識, 佢地的 美溶屍 確實又幾ok,腰幼腿長,
你董得玩自然會有老鼠, 入得房我起馬有有波仔查下
...

咁要再”深入”去探討下

winwin 发表于 2016-10-13 01:03
呀xx部長我都識, 佢地的 美溶屍 確實又幾ok,腰幼腿長,
你董得玩自然會有老鼠, 入得房我起馬有有波仔查下
...

你的超版去到實有野玩啦,我想知這場硬件是否已經很殘舊?