发帖
手机端
扫码访问

[泰蘭水會]小弟初臨東門泰蘭 鬧市中隱世樂園 多圖

10319 |8
前言
小弟俾老死拉左去東門買野,買完又話想鬆下,老死帶左我去迎賓館個邊既泰蘭
我同佢講我去過㗎,好舊啦喔,俾老死罵我少上黎浦
一早裝修轉左型啦,今次包你滿意!

附上最近路線攻略

金世界 金泰地鐵站商場出口

向公交站方向 過對面馬路(遠望可見蘇寧)

過馬路後一直行可見迎賓館,門口有大型停車場

目的地,見牌一直入

過小橋可達

大堂
新淨光猛,仲有專人企門口開門,入門有人招呼賓至如歸

沖涼 更衣 桑拿
沖涼間全部都用木紋牆身,提一提係沖完涼更衣先會俾一次性的拖鞋客人著
小弟見識少,我相信大多場都將客人著完既拖鞋就咁放返去,比起一次性衣服、
一次性拖鞋更能打動我,場所有心搞好的誠意就係細節入手。

沖涼間唔多,印象中有6間,因為有師兄沖緊,我唔方便影,不過桑拿房就要提提
乾蒸,我走個陣都有去玩玩,問問更衣可以嗎?隨便,吾夠熱就按制叫我
當我以為個桑拿只係擺下樣的時候,一開門嘩有料到,原來一直長開住既
夠曬熱,座左五分鐘收皮

俾大家睇睇木質手機櫃 整個沖涼位都有樹林氣息

大堂
呢PART就無咩野提啦,照樣一出來馬上有人招呼,座下一陣茶水馬上到
座到飲左杯茶 沒意中聽到隔離按腳個男技C突然叫左條毛巾,
原來叫黎俾客人蓋肚子,因為客人睡了,怕他冷。
男技C都咁細心,管理方面的確落左不少心機

按摩

今次做左個泰式養生,技C望落樣頭的確不俗(8仔)
開頭都幾好傾,話剛剛掛左泰式牌沒久,我話別緊張,用心按就行了
開始就係背肩既基本穴位按摩,跟住就落抽由肩按到腳仔
肩位8仔聽到勞損既關節聲特別加重招呼,剛柔並重,按到肩仔鬆曬
係按完背同肩時,8仔見我開始動了,拿左個枕頭俾我趴住,按摩床個個洞仔長時間爬住真吾好受

做哂背面推油養生後8仔馬上戴口罩先,依樣野要讚下,個人細節做足
轉身俾個頭按下先,力度位都剛好,真係舒服到瞓得著
跟住到推胸同肚腩,按依兩PART好似太極咁,要打圈推,可以減肚腩聲稱
暖後雙腳打開,俾8仔接大腿根同埋男士養生個條線,按兩按,加強性能力
按按下鐘聲響了

8仔都沒馬上停,堅持按埋先,再幫我鬆多兩下肩先慢慢完成流程
小弟都好乖簽左單啦一定要

總結
硬件
沖涼 *****
大堂 ****
光猛企理,無咩豪華設備,不過設備新淨同舒服己經好足夠
房間 *****

軟件
態度 *****
要一讚,少說話多做事,開始時大家有傾有講
當慢慢要集中按同埋一D做專注性高的動作時
8仔都好認真專注,抵讚
手法 ****
跟足流程做,對於我要求高希望每一次會有小小變化既可能會扣少少分
我只係雞蛋挑骨頭,希望各位師兄勿插
衛生 *****

服務員
更衣 ***
沖完涼要企等更衣返來拿衫,扣少少分
大堂 *****
接待處 *****
埋單時問小弟洗吾洗返羅湖,因為有地鐵羅湖單程票送,我亦唔客氣

以上無俾滿分我都會註解
臨去前記得DOWLOAD優惠卷

评分

技師個肚腩大到呢.

star_coconut 發表於 2016-7-31 18:13
技師個肚腩大到呢.

係呀, 大到我都頂唔順

照片這麼許多!地點乾淨,謝謝你的分享。

very good, will try later

睇黎呢間好正氣,得閒上去鬆下

正呀! 囡囡可以嗎 ?

同月光城同一老細的
所有服務流程一樣正氣
想攪野NO way

the for share