发帖
手机端
扫码访问

月光城細場!收費合理!值得按!足鐘

12393 |29
30號最後一次優惠!北上坐到羅湖口岸停車場b12無車直送!只好步行十幾分鐘!去到廣場好像廢城…入到裡面…前台肥女經理態度欠佳…拎牌入去沖涼…基本入去去零服務…乜都自己來…係開放件箱先有人理~沖涼入廳堂…人流少咗點…無理就叫大堂女經理邦手點技c入房!10號果然跟評論無差!按摩好子細!好足鐘,不過就響左三次電話回覆信息,有待改善,全身推油哂,細路除外!從無碰碰过的~按得真係好C服…最後優惠三十元已完!望再推加優惠!

[dzapp_call=coupon_view,3]韩式养生 30元优惠[/dzapp_call]

评分

主挑好食 發表於 2016-7-2 11:16
人哋話果班成日去正骨(板)Ching啊!你屬其它板嘅Ching嘛!

我明明就係屬於正骨板:em2:
我呢d正人君子通常都係去正骨:em8:
回复 支持 1 反对 0

呢到好多師兄鐘意鬼鼠機,到喉唔到肺好難吸引到客

kwltimkwok 發表於 2016-7-2 00:40

我不爱鬼鼠,我喜欢明刀明枪以及真刀真枪上陣

kwltimkwok 發表於 2016-7-2 00:40

我就覺得尼度嘅ching好多已經玩到超越正骨所想
的大互動高階玩法!唔信就問下版主'煲粥大師'或'e時入私家路道長'同
'俠骨淫醫嘅打真軍大夫'就知而家骨場流行玩乜!

主挑好食 發表於 2016-7-2 09:43
的大互動高階玩法!唔信就問下版主'煲粥大師'或'e時入私家 ...

呢啲高階玩法,只有元老級會員先有能力做到。我地仲係低級,要慢慢升lv.

主挑好食 發表於 2016-7-2 09:43
的大互動高階玩法!唔信就問下版主'煲粥大師'或'e時入私家 ...

我都未試過大互動高階玩法:em22:

Sam@SamShing 發表於 2016-7-2 09:58
呢啲高階玩法,只有元老級會員先有能力做到。我地仲係低級,要慢慢升lv. ...

ching努力d出錢出力....好快就可以玩到高階玩法:em11:

小弟30號晚都比左最後一次機會月光城喎...唔知會唔會見到ching呢:em11:

gn747615 發表於 2016-7-2 11:08
我都未試過大互動高階玩法

人哋話果班成日去正骨(板)Ching啊!你屬其它板嘅Ching嘛!

gn747615 發表於 2016-7-2 11:14
ching努力d出錢出力....好快就可以玩到高階玩法

我呢啲踱叔鬼,去開性價比高的場,互動難求。