发帖
手机端
扫码访问

真的愛上了那個散盡千金的JS 03

17460 |40
上次講到, 個JS落鐘既時侯竟然無同我交換V7. 心諗點解咁奇怪呢?正常黎計我俾既小費絕對唔少. 平時聽開唔少CHING講公價差唔多300 - 500. 我講緊差唔多俾緊DOUBLE佢, 就算我幾樣衰為左錢都應該問我拎V7吧. 小弟去DUP骨咁多年, 都唔會主動問人拎V7, (就算有一次係個邪場度遇到個導師級人馬. 條利個有力程度同埋個靈活程度根本就同手指有得揮, 我都無問佢拎到V7或者號碼!! 話時話個次佢真係算技術性擊倒我) 是關小弟平時就算加左都唔會同佢地講野, 所以都係做被動算. 結果, 我就咁就俾JS走左. 轉頭無耐我就出番房去大堂訓左陣.

到我第二日醒左, 我HEA左陣就埋單走. 個走時專登望一望張單, 記住番個JS號碼. 當時其實真係無諗咁多, 反正我走左就算深圳HEA行, 食下野咁. 但係個人就係愈行愈唔對路. 小弟試問都唔係第一日出黎行. 以前都有試過專登去個場只係搵某一個JS. 但都係只限於去到個場, 見到佢有返工先會點佢. 個時點佢, 就算不斷上長鐘, 由我點佢由佢一路鬆腿鬆到佢放工. 中間我地唔會點特別講D咩野, 我係度睇電視既時侯佢又會睇, 仲記得當年條女好鍾意笑. 我搵左佢好幾次, 每次都只係幫佢簽滿鐘小費. 亦都只係了左我一次起機. 可惜我個次睇緊電視錯過左個機會.........

但絕對唔會好似今次咁樣, 真係會走左都諗起佢. 明明佢個樣就同我之前識既無得比, 大場JS比佢靚好多. 呢位JS只能夠稱得上唔錯. 我再諗深一層, 唔通我真係沉左船?

我依家諗返轉頭, 點解當其時咁在意既係佢既做法, 佢無留到我V7, 正骨起機同邪場唔同, 邪場明碼實價, 唔會當面俾錢女女, 走既時侯又唔會再見到女女. 除非佢對你真係好有好感, 否則真係唔會留你V7. 但個D場, 靠TIPS搵食, 俾著我係睇一定捉住個水魚唔放啦,起碼留左個V7先, 有咩事最多咪HEA係V7話掛住佢叫佢過黎俾錢我洗. 但我絕對唔會好似佢唔番V7但吊個客"引"咁博個客再去搵佢, 因為咁樣真係好似無左個客, 個客下次真係唔一定搵番你. 畢竟只係按過一次(我好似太代入佢既角色.....)

所以第二晚,由於都仲係假期黎,我決定左再去搵多佢一次, 我覺得我點都要得到一個答案.結果我就同上次差唔多時間去到個場. 一沖完涼就上去, 問過服務生佢係唔係度. 服務生話我知佢差唔多落鐘, 可以預約佢. 我心諗係唔係真係咁有緣份呀, 差唔多係唔洗等就見到. 點知說時遲那時快, 我就見到佢拎住野出黎, 應該係岩岩同個客按完. 我地四目交投. 佢一臉"岳"然. 好似認到我咁, 我對佢笑左一笑. 我心諗個場咁多人佢又唔止我一個客都認到我, 係咪有D野呢?根住佢又對我笑一笑, 我心諗我真的中招了......

呢次已經講左唔少, 下次會講下呢次見面我地發生左咩事, 預告一下呢個故仔會好長下. 因為我同佢今時今日都仲有見面.

评分

ryohung0077 發表於 2016-6-20 14:52
咁尼d case其實有唔少,基本上不停發生。

係囉....所以我覺得....自己心態要調整好...歡場既野唔好當真...
正所謂"逢場作戲"....基本上都係"作戲"...
回复 支持 1 反对 0

nipfung 發表於 2016-5-10 14:06
FOC?定係都係要俾錢?

睇件女係點樣同你開始約,也要睇條女屬於乜類!
亦要視符你自己係只想呃蝦條一次過定想成為長期約炮友誼!
有D女唔比錢絶對無得食,有D女可以比你食免費歺(但不能是每次都唔使錢,
因為D女都會醒目次次free 比你,你又唔係佢長期飯票)!
總之不同的女仔有不同的經歷同要求,自己遇上那一種自己
睇住做囉!食女又好溝條女做私家菜又好,無一個固定
話一定掂嘅方式!
但唯一個人肯定的係要件女先對你有意思才成!勉強只會自找煩惱!
回复 支持 1 反对 0

寻晚按完今晚又去点会唔認得呀

我刀好少主动问d女女罗V7!
佢地比我,我会加佢地!
佢地5比,我5会主动问!

有一見啱我既,實攞V7,費事錯失良機!

楼主 发表于 2016-5-8 21:46:10 | 显示全部楼层 来自: 香港
yob 發表於 2016-5-8 20:53
佢地比我,我会加佢地!
佢地5比,我5会主动问! ...

CHING, 我同你一樣~~~加完一般都只係做CD-ROM

yob 發表於 2016-5-8 20:53
佢地比我,我会加佢地!
佢地5比,我5会主动问! ...

係喎!我同師兄一樣

nipfung 發表於 2016-5-8 21:46
CHING, 我同你一樣~~~加完一般都只係做CD-ROM

我刀系!
好少同佢地微信倾计!

Iverchan 發表於 2016-5-8 21:59
係喎!我同師兄一樣

同道中人

楼主 发表于 2016-5-9 08:29:48 | 显示全部楼层 来自: 香港
yob 發表於 2016-5-9 00:48
我刀系!
好少同佢地微信倾计!

其實係除左再約佢地時間根本無野好講

nipfung 發表於 2016-5-9 08:29
其實係除左再約佢地時間根本無野好講

完全正确!{:5_158:}