发帖
手机端
扫码访问

真的愛上了那個散盡千金的JS 02 (長好多今次, 希望大家支持)

29846 |222
有見上次講到話小弟既文寫得太短, 幸好論壇入面有回應既師兄都唔少, 所以決定今次會寫番長少少.

上次講到個JS見我入房按, 其實唔洗講咩野都知將會發生咩事, 話說小弟咁耐以黎, 正既邪既場都去過唔少次, 當然去到所謂既正場就好少擺明車馬話要D咩特別服務啦, 主要都係睇女女有無主動提出, 如果唔係就好似顯得太咸濕, 最尾攪丁大家都無"引" 正骨邪按小弟以前係一個大場試過一次,個次仲係岩岩北上DUP骨,上網爬左好耐文先知所謂既正骨場係有得玩邪野. 話說個次去到大場, 睇相揀左個, 真人同相真係差無幾既. 不過個時真係新手, 完全唔知係可以掂下個女女的, 結果當其時真係ON99就咁俾佢打, 結果一個鐘內無出到. 佢話真係好少見一D我咁斯文既客, 攪到佢最尾都唔好意思收我TIPS, 不過個次落樓都要成千蚊, 學我同事咁話, 唔通條女隻手係鑲金既咩, 所以好耐都無再正骨邪按, 寧願去一D邪骨場, 擺到明點玩都得, 300蚊人仔有找仲送埋大堂, 有時女女高興仲有車牌送.

講返正題, 入左房之後, 佢一再暗示:[那麼要幫你按出來嗎], 我當時唔係講笑真係笑左出黎, 呢個講法實在太好笑. 我心諗同得你入房唔通叫你好似大堂同按腳咩, 係既話我做咩要俾多個VIP房錢? 跟手我就例牌問佢要收幾多, 佢話一般就300起, 同埋佢呢個月到左TARGET, 所以唔洗幫佢寫多幾多鐘, 算係優惠左我咁話. 我心諗對上一次去個大場真係要幫條女跑TARGET寫多幾多鐘, 今次算係咁. 結果就叫佢開波.

一開始其實真係唔多慣, 是關如果去開邪場既師兄都知邪骨既話條女會咩都做齊搞到你慾火焚身. 呢D正骨場既做法就係JS會邊幫你鬆腿邊幫你起機, 個刺激感其實會少左好多. 開頭我都由佢搞我就算, 大家真係野都唔講, 無咩交流, 我自己亦掂都無掂佢, 費時一陣佢格手又盛或者黑面攪到個氣氛好差. 後來佢差唔多攪左我成大半個鐘都攪我唔掂(細佬天生係比較耐的). 我心諗費時好似上左咁做左傻仔, 唔再理個JS點諗, 點都要抽下佢水, 跟住我個人就坐返直少少, 開始想佢進攻

小弟係邪骨場度其實都玩得幾放下, 不過呢度始終係正骨場所以我都唔敢太過份, 一開始都係隔衫掃下佢胸腰, 見佢無咩野我就伸埋隻手入去佢見工衣度掃下佢條腰咁, 發覺條腰好幼好唔錯下, 跟住就入衣領俾入去摸下佢個胸咁, 可能佢見攪左我咁耐都未KO我, 就由得我俾多D刺激我咁, 但我想講到最尾, 佢都係征服唔到我

係我同意之下佢決定投降,攪左差唔多兩個鐘, 我自己都叫做過夠手"引"就算數, 佢話佢除左飲左酒既客攪唔掂之外我係第一個佢征服唔到既. 跟住就問我攪野係咪都係好持久. 我心諗點解個個場既女女都係咁問. 跟住我就話係, 問佢係唔係想試下咁, 佢話你地男人個個都係想同女人開房. 小弟自問我俾得起錢出去搵大把女人有得搞啦, 洗鬼TUM你去開房咩, 你咁講得點會平呢. 跟住我好正氣咁講, 我先唔會咁樣, 我從來都唔會勉強人去做呢樣野(性交易係兩方你情我願嘛, 雖然小弟並不常去, 但都從未都唔迫人GA啦), 佢住佢笑笑口咁話, 聽住先啦. 最後我拎左小費俾佢, 我當時真係唔知ON99咁俾左800佢, 諗返真係好ON9下, 個下諗到我抽左佢咁耐水, 一次半次就算啦. 結果我一俾到佢手, 佢就話咁多既. 跟住就講左句多謝就走左. 仆你個街係V7都唔留一個俾我, 我話哂都算大客丫, 咁都唔識做生意.

做尾我見洗左唔少, 時間已經去到凌晨,連原來打算按個中式都由9佢, 去到大堂訓左一陣就走左.

今次講到呢到先, 大家反應好既話我會盡快POST. 我當時都以為同JS無下次, 是關V7都無留. 結果我下一次搵佢既日子, 就係第二日!!!!

评分

水蛇春咁長,回咗坐梳化先睇

有時自己沉左都唔知

好有現場感,留名等睇下文

小李老x 發表於 2016-5-3 19:01
有時自己沉左都唔知

咁有冇試過你出咗但JS都唔知呀

楼主 发表于 2016-5-5 13:36:16 | 显示全部楼层 来自: 香港
FANFAN1234 發表於 2016-5-3 18:54
水蛇春咁長,回咗坐梳化先睇

多謝支持先~~~

楼主 发表于 2016-5-5 13:36:42 | 显示全部楼层 来自: 香港
Iverchan 發表於 2016-5-3 19:04
好有現場感,留名等睇下文

真人真事, 當然有現場感啦

無V7,有工號,要點一定點倒,最怕只係佢唔撈

楼主 发表于 2016-5-5 18:41:48 | 显示全部楼层 来自: 香港
主挑好食 發表於 2016-5-5 15:51
無V7,有工號,要點一定點倒,最怕只係佢唔撈

暫時唔劇透住, 過多幾日再發文既時侯會講

留位支持!
旗袋续集!:em9: