发帖
手机端
扫码访问

上月光,唔会心慌慌

39177 |155

自从去过月光城,踏上北上征途,一放假就心思思想上去,当然除左月光城外,都试过其它邪骨场,不过始终心里有个阴影,惊住嚟上钟。
始终都係觉得月光舒服,消费明码实价,做兩个大堂,加埋韩式小费都係兩百几落楼,玩足五个钟,又生果又饮品,又有自助餐。点计都经济实惠。
上星期去左间酒店场试左邪骨,不过呢度正骨就唔讲太多,玩完想揾个地方瞓,好自然想起月光城,始终去正规大场心里感觉舒服多,
去到刚好有宵夜时间,先擦饱五藏廟饮杯冻茶茶Hea番下先入房,今次轮牌遇到件好Q大波中女,燃点香薰,韩式第一个流程已经波顶背抓屁股,
手法唔错,寧静环境加上香薰同技师专业手法,好快就入不知不觉睡着,到佢唔我转身才醒。
有其他会员包膠话有个技师按前列腺兩分钟,唔夠喉,我呢件就起码有七八分钟,㩒到蛋蛋感觉有一度热流流动。
当然月光正气係冇鬼鼠,最后电话嚮签左80俾佢,好礼貌问我係咪过夜就拿被过来。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

鴻興同月光你都話得聞去試?
試咗未?試完出番個報告好喎
回复 支持 1 反对 0

月光城小弟去過幾次 價錢服務環境都幾好 只是大堂較細同冇嘜後生靚女全身js

合理消費,今時今日呢個價錢可接受

realmadridpele 發表於 2016-3-5 13:37
月光城小弟去過幾次 價錢服務環境都幾好 只是大堂較細同冇嘜後生靚女全身js ...

說出了重點來:em20:

MB640 發表於 2016-3-5 14:01
合理消費,今時今日呢個價錢可接受

今時今日唔係講價錢,重點係講班女得唔得:em8:

月光城最岩虫虫去,夠正氣

How much is the package?