发帖
手机端
扫码访问

曼谷〔REFRESH@24〕精緻泰骨初體驗

4794 |4

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

我講嘅呢間按摩店,可以坐BTS空鐵到PHROM PHONG車站,由EXIT 2或EXIT 4返上地面,沿SUKHUMVIT ROAD直行,見到〔NARAYA〕總店後,再沿24巷直行10分鐘,見到〔REFRESH@24 SPA & MASSAGE〕招牌晌路口左轉。

登录/注册后可看大图

門口已經列出各種ITEM與價錢,記得星期一至四 (9:30至14:30時段) 仲有八折優惠,但優惠唔定期更改,有時又會推出MORNING PROMOTION。因為呢間按摩店有唔少日本人光顧,所以提醒大家,臨去前最好預約BOOK房。

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

參考過MENU算係中檔價位,COUNTER有服務員 (紫色制服) 拎MENU俾客揀ITEM與指定技師,等入房時再送上毛巾、飲品。入房前服務員會帶客換鞋洗腳,跟著入房換衫。技師除咗有男有女,原來仲有當地人所謂嘅「LADY-BOY」喎......

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

登录/注册后可看大图

按摩房係地蓆式床鋪,類似日式TATAMI,每個單間有布簾隔開,隱蔽性算係OK。整體環境安靜,有輕音樂伴奏,昏暗而柔和嘅燈光非常適合RELAX享受,最重要係技師手勢唔錯,主要係靜態瑜珈配合伸展動作,做完按摩仲有草本茶奉送。如果大家想做SPA,可以揀「HERBAL BALL」試下,約150分鐘過程包括 : 30分鐘全身去角質 + 90分鐘泰式按摩 + 30分鐘草藥球按穴,呢啲真係正宗泰式BALL推。做SPA係獨立房間,另加200至300BAHT仲可以UPGRADE至獨立雙人套房。

评分

正宗泰式BALL推....頂....堅笑左!!

個裝潢一般,唔夠RELAX

裝潢真的太簡單!

you may try lets relax next time