发帖
手机端
扫码访问

值得推介的餐廳:Spark Bar & Restaurant

4237 |15

噚日同幾個巴打晌MK食晚餐, 見到有個易拉架, 原來有間餐廳可以BBQ, 落左雨咁多日, 興致勃勃想試下啦 ! 大概7點幾, 見到個門面都唔錯 ! 入到去後, 有少少surpriseshocked見到餐廳做緊訪問, 仲有個講國語幾嗦.

搬了好多招牌菜出來, 不過我地問BBQ, 原來要提早訂食材至可以...oh...所以都係食普通晚餐~

見個主持食豬手、豬脾~應該係呢度出名ge菜, 我地自己又叫左個, 不過都200幾, 所以叫其他main course share食, 有個小食係啤酒煮蜆, 以為好似出面食放題sake煮蜆, 但都幾清甜開胃.

跟住就係主角乳豬脾, 聽講係大廚得意之作, 幾好吃, 不過真係要幾個人share.

食物質素不錯, 見到大概9點幾就清晒場, 見到部機roll來roll去~
雖然自己唔太喜歡食緊野有人拍來拍去, 但今次個感覺都唔錯,
坐得幾舒服, 點晒candle light咁, 帶女仔去應該幾好feel~

最後埋單4條友$8xx, 價錢都合理, 下次要試BBQ~

題外話 / 補充資料 :
原來呢間餐廳有做團購, 早知上去買, 見到好多人食海鮮拚盤, 又生蠔又龍蝦, 不過今日上網問巴打, 好似就快做完...希望可以繼續做啦 !

评分

有冇詳細地址?

好似又幾抵~!

1人2xx ....都幾貴

看起来没有什么特别呀

仲有個講國語的索?索女?

都可以去試下

多謝師兄報告