发帖
手机端
扫码访问

爬文爬中心聲, 正骨才是心中所求

125533 |20

小弟剛剛夠權限30, 馬上開始努力溫書 (爛正派咁!{:soso_e112:} ),刨到去2012年11月, giktata師兄分享正按先係心中所追求, 當中有兩句實在太到肉, 希望在此轉載, 我又唔知有咩方法可向giktata師兄徵求同意, 如有違規請版主從輕法落, 以後不再犯。

原文句如下:
...
...都係話: 「你看來不像來這地方的人. 」
......女女話: 「你每次來都是苦著臉, 來這裡的人都是尋開心的, 要笑呀.. 」
...

小弟係最近幾個月先接觸多咗骨場, 無師兄們涉獵咁深咁廣, 剛開始時就遇到一位合聊的JS, 平均每三四星期找她一次, 可能由於界定佢係陌生人, 所以有D從來無同人講過亦唔打算會透露的事都會同佢傾, 但不包括感情生活, 我覺得男人同其他女性(包括相熟朋友)討論自己感情唔太適合, 亦唔想引發不必要聯想。
當時佢都有同我講過類似以上的說話, 仲話我就算笑也不像真心的笑, 總像藏著一點點愁, 我心諗, 我媽生成我咁樣啫。我為人好樂觀好隨和嫁, 做乜要苦自己。不過諗深一層, 佢見到的可能正係因果, 因為我有深層的不愉快, 結果我做咗D唔似自己的行為......

我有做過要加少少權限的項目, 不過並不愉快, JS很好, 只是我投入不了。或者正骨/唔骨才是我所追求的

评分

每個北上的人都有他的目的,要求,
隨著周遭朋友,心情,心態,遭遇,時間而改變。
VS正好是一個分享好平台
這裡的師兄就好像大家在空氣中的好朋友,好兄弟
一批從沒見過面但可以暢所欲言的好朋友

其實正骨一直就係王道。
亦係一個真正你會入骨場原動力。
其他溝女,瘟女,食女,VAS之類都只不過係旁支需求。
有人話失去入場動力其實就係缺少“正按”尼個最基本ge核心。

其實有“正按之心”起碼入場得與失會看輕好多。
遇到傾得埋,就傾幾句。
遇到合心意又可以V咪V。
心無所想入場就會輕鬆好多。

ryohung0077 發表於 2013-6-13 10:40
其實正骨一直就係王道。
亦係一個真正你會入骨場原動力。
其他溝女,瘟女,食女,VAS之類都只不過係旁支需 ...

怪唔知而家我冇動力入場啦
比起其他興趣
手按摩排名真係好低好低

说的真好啊,正为主。

batbatbat 發表於 2013-6-13 12:57
比起其他興趣
手按摩排名真係好低好低

其實都合情合理,
同十幾年前比較,
骨場為左多吸引顧客就自然多元化,
希望吸引部分非單為按摩朋友入場。
自然就會有其他“輔”目的。

比起其他興趣
手按摩排名真係好低好低

其實你有幾多次係因為要dup骨而進場嘅呢?{:soso_e141:}

我既正骨所求漸漸被女同牌沖昏

比起其他興趣
手按摩排名真係好低好低

你從來入骨場都唔係正按啦!

現在骨場,已經唔止 ~ 正、邪。。。

仲有 "瘟"、"溝"。。。

Anyway 各適其式,無話邊樣好 D,各取所需0者!

大家開開心心行入去,開開心心行返出來就好了!