发帖
手机端
扫码访问

深圳Richy溝女經驗之談

关闭 [复制链接]
56574 |90

上個禮拜涷到嘔, 本來應該休息番個禮拜留晌香港, 不過有個fd生日, 成班fd約埋上去Richy玩, 我都兩~三個月無join呢班fd去蒲, 今次唔去揼骨, 落D溝下女都係另一種趣味嚟既...本人以前一向都有蒲開中環, 算係有d經驗, 不過成班去蒲既fd由半年前開始轉戰Richy, 話d女質素好一倍, 消費又平一半, 最緊要係d女唔會咁串, 聊襯基本上都唔會話唔理你, 咁當然最後食唔食到就要睇下彩數, 所以大家都覺得轉戰神州好過留守中環.

我既睇法就兩睇, 始終覺得上大陸溝女, 不如直接去叫雞揼骨, 落d溝女都好大機會溝到雞, 不過我都完全明白溝女同叫雞既感覺係好唔同, 所以我都喜歡同佢地去溝下d大陸妹, 呢晚佢地有d人十點半就去拎枱, 因為係星期六, 所以d枱都好full, 剩係坐到高櫈枱, 即係又迫又要企, 佢地話平時都係禮拜五上嚟, 今次個經理無預佢地會禮拜六上嚟, 所以無梳化枱, 無計...如果大家係真係多人去, 真係要拎張梳化枱, 好似呢d高枱, 自己幾條友企埋去都已經無位, 點叫d女過嚟玩呀 ? 玩得攰又唔可以舒舒服服咁坐低抖下棧搞.

其實我去過幾次, 可能因為我地呢班香港人都係比較斯文同埋慢熱, 基本上每次去到一點前都係垃圾時間, 得我地幾條仔晌度飲, 直到點零鐘左右, 大家都有少少醉意先至會周圍搵女玩, 所以下次我一點先去到都仲有著數, 不過講真, 如果你唔係走去聊d有仔既女, 其實呢度d女真係唔會話請你食檸檬架囉...唔好話佢一定受你溝, 不過你話請佢飲野, 佢地又唔會扮高竇話唔飲呀...又乜乜柒柒呀~所以其實最緊要都係肯主動就得, 不過我就一定唔敢走去搞d有仔既女, 大陸唔係自己地頭, 我都驚俾人溶左架嘛...

基本上Richy係不乏有正女, 四~五個都有一個係正正地, 講真係自己心大心細, 覺得呢個正之餘又好似仲有更正既, 咁當然人心就梗係不足架啦 ! 不過我認為點都好, 識左先抄左牌先算, 一來識左又未必一定會跟你走架啫, 煲定多幾個pipeline無蝕底吖嘛...最後最想執個件唔跟你走, 都仲有後備可以試下吖嘛 ! 同埋呢...呢個純屬我個人意見, 我覺得大陸d女係好易follow up, 今晚食唔到, 你約佢出去食一~兩次飯, 基本上已經可以砌到, 砌完之後仲要係無乜手尾跟, 所以真係唔好懶抄牌, 當然係多多益善.

基本上飲到high high地, 走出舞池聊女又好, 抑或有女經過張枱就拉佢地埋嚟玩又好, 基本上要溝到女都唔會太難, 不過講真有時係會落入困局, 硬係好似方圓百里都無女, 全部都已經俾人mark實晒咁, 呢個時候大概三~四點啦...其實可以開香檳飲, 呢度一開Moet佢係會點晒煙花排晒隊咁走出嚟, 又有花炮又盛咁, 雖然好柒但係好似好鬼熱鬧, 如果你張枱既位置唔係真係太差既話, 咁樣係真係會有d女圍埋嚟, 我個fd話呢度的確係咁玩架...咁樣做銀紙都係會燒左一叠架啦...當然我講緊係開好幾支香檳, 唔係開一支半支咁啦 ! 咁樣做成個氣氛係真係會好左, 同埋咁既情況, 你求其拎杯香檳俾任何一條女飲, 佢都係會飲架, 咁跟住咪就係識左佢囉, 其實只要係香檳, 求其拎俾任何一條女飲, 佢都會飲架.

登录/注册后可看大图

講左咁耐, 好似好專家咁, 大家咪以為我個晚好爽食到咩好野咁巴閉, 不過查實個晚到最後我係灰到爆廠, 去到尾聲我已經係溝緊一件, 都車晒摷晒架啦, 仲要係堅正, 又廋又大咪, 正既靚妹樣, 熱褲魚網絲襪長boot, 唸住無死啦~但係到走個時佢係醉到仆街, 佢個隻醉唔係暈死左, 而係發晒癲猛咁要玩個隻...好撚煩 ! 佢仲要有三個女仔fd護航, 最後我係捉唔走佢, 目送佢地幾條女坐的士返屋企, 真係嘥料, 個時已經五點幾, 我班fd未走, 我返到入去唸住盡最後努力標個尾會, 周圍睇下有無滄海遺珠, 竟然俾我搵到一件都係好正既, 雖然無之前個件咁索, 但係對野都係超勁, 戴住頂牛仔hat低胸短裙絲襪, 同佢幾個眼神接觸之後, 走埋去同佢飲左一杯, 見都就嚟打样, 咪問佢一齊走好無, 佢又話好喎, 唸住今次真係行狗屎運, 冷手執個熱煎堆 ! 跟住同佢飛的去爆房...

仆佢個臭街, 開埋房摷晒野先話佢要收錢...xyz^%#ac*&d*#%@...你老味要叫雞我150去向西啦 ! 雖然呢條女都確係正, 不過我覺得咪值300, 佢夠膽死開我1000...好笑 ! 而且我覺得俾人搵左笨柒成個傻仔咁吖嘛...條女肯定係心唸...你唔係以為自己真係咁靚仔吖嘛~算數 ! 反正俾佢咁樣耍一耍, 我都已經無晒mood, 話晒都剝晒衫摷過晒, 俾左100叫佢過主, 跟住就含恨咁樣訓覺你老味 ! 第二日瞓醒同兩個fd去左港源, 200出番個火, 唔係我呢啖氣都唔知點下, 好彩係大陸從來都不愁無雞. 所以我呢篇經驗之談, 最後同埋最重點既就係响Richy有d女咁索 (尤其是大波又低胸) 又咁易就跟你走既, 再加埋係講國語, 咁搞法...溝女溝著雞既成數都好高, 佢係雞唔緊要, 你一早出聲吖, 價錢合理又值得既, 我又唔係會慳呢d錢架嘛 ! 開埋房除埋衫先講, 我連房錢都輸埋俾你呀 !

寫左好耐架...各位師兄支持下啦 !

评分

Ching, I believe you posted the wrong place. Anyway, thanks for the info!

Richy 係邊架@@?

c hing 我支持你一吓 , 相信落d摸皇嘅經驗大家都唔少 ....

師兄我相知Richy系邊,有冇地址呀.

係face隔離囉

Richy is my cup of tea. i have been to HK LKF 8 years and now have been to Ricky 5 years/ but pretty gals become less and less because KO here hit drugs too much and there are too many bars now here and many pretty gals are being privateized.

Richy is still the best in SZ. can compare to Hei Hei / C club / Rums in the past in HK

同情ching遭遇!

很特別,多謝你的詳細和心機喔.

平均消費如何?