蜜蜂生活

标题: 首試黃金水匯 [打印本页]

作者: fire38    时间: 2018-7-29 08:20
标题: 首試黃金水匯
尋晚過關想開番張有大陸冧巴既電話卡,實名登記又要影相又盛咁,雖然有啲麻煩, 但好快就攪掂。

開完都有啲夜,正在猶豫返港定開酒店訓既時候, 悶悶地又走左去羅湖汽車樓個度, 本來想去番平時既主場, 但內心又想試下新場, 咁就比接待處既男知客介紹左。條友話兌港幣0.8  ,我話咁少?

都夜晚11點幾,找換店都收晒皮。接待處條友指住一間士多,話呢間會兌高啲,咁我就走去兌,兌0.86,士多老板都唔錯,我仲問佢點解張100蚊人仔上面有個小印仔,佢話係佢自己做記認
既,怕啲客收到假錢云云,呢啲服務算係唔錯。換完錢就返番去接待處,個男知客又送左我30現金券同埋DUP雙鐘就可以過夜既表格,飲住佢倒比我既水,車就到左!

入到去門面唔錯, 舖雲石夠光猛。LOCKER地方感覺幾乾淨咁。除衫沖番個涼,咦,個沖涼房都好大下,仲大X過東方園及其他場咁,沖涼房地下防滑做得好,有磨砂質料。

沖完涼上去DUP個腳先,黎左個大叔,我丟,我即刻話係女足啦,我明明講得好清楚係女足, 我要既係女人   之後黎左個小妹妹,少少肥,但應該好細個20+-,呢個妹妹DUP得唔錯,夠力落位準,又借條手機線我叉,服務幾好,咁我就專心玩手機睇電影。

按完腳一陣,有啲著美容衫既黎仲留左個工號俾我,無可否認,你地既制服係靚既,但我肚餓,先去醫肚先。

去到餐廳,空無一人,有種包場既感覺,MENU選擇唔係多,價錢又唔係平,係呢度我食左2餐,一餐食麵,一餐食飯,但感覺水準一般般。

食完野都夜啦,咁我就直接上房攞埋張雙鐘可留宿表格去,今日我DUP番個實力按摩先,心如止水地被按,囡囡中女冇乜野好講 雙鐘100分鐘好似過左好耐咁,完全FEEL到技師既實力,無
乜對話十分專用按。按足全程無偷懶,力夠穴位準,最後連頭都夠時間按埋,俾個讚佢!

DUP完成身放鬆,今日周五晚,訓房都幾靜下,聽唔到隔離房啲聲。DUP完又餓去餐廳食左個飯。

按摩房係3樓,無LIFT,基本上腳骨力少啲都唔掂,途經每層樓梯都有幾個男經理或者美容部水療部妹妹,佢地化既妝係唔錯既,又短裙又盛咁! 但今日我已經完成左DUP骨既任務就算鬼數啦!
按摩房訓覺真舒服,好耐未試過訓得咁冧。

起身都旁晚,屋企有事要凌晨1點鐘前返到香港,咁咪11點多走囉,仲諗住係口岸啲餐廳食好野添,原來又係收晒皮!

其實黃金水匯呢度算唔貴,只係10%,全身雙鐘送1大堂,無限水果野飲,有線電影台收得幾好,唯獨我唔太中意太多美容妹撩我,有啲似水景啲囡囡咁,咁cher做乜啫 今日我都係黎唞下啫,所以無對靚女繼續研究!

作者: ALAN007    时间: 2018-7-29 13:18
中意太多美容妹撩,。。。
表示閣下己經步入中午!
作者: ALAN007    时间: 2018-7-29 13:19
唔中意太多美容妹撩,。。。
表示閣下己經步入中年!
作者: FANFAN1234    时间: 2018-7-29 13:32
ALAN007 发表于 2018-7-29 13:19
唔中意太多美容妹撩,。。。
表示閣下己經步入中年!

糸嘅咩?有咩理據?
作者: ALAN007    时间: 2018-7-29 21:40
FANFAN1234 发表于 2018-7-29 13:32
糸嘅咩?有咩理據?

青年係人叫雞,
中年係雞叫人…
作者: FANFAN1234    时间: 2018-7-29 21:44
ALAN007 发表于 2018-7-29 21:40
青年係人叫雞,
中年係雞叫人…

意思糸美容妹系雞?
作者: ALAN007    时间: 2018-7-30 10:09
FANFAN1234 发表于 2018-7-29 13:32
糸嘅咩?有咩理據?

萬物原始於進化,
根由莫問你我他…
作者: ALAN007    时间: 2018-7-30 10:10
FANFAN1234 发表于 2018-7-29 21:44
意思糸美容妹系雞?

盤提本無樹
明鏡亦非台
本來無一物
何處惹塵埃

作者: chopstickskit    时间: 2018-7-31 01:22
咁多卷送,如果正按OK, 咁我都MARK 返低做正場HEA o下之選,如此一來衛生環境好,加10%服務費, 真係好過好多大場
作者: newbie    时间: 2018-8-1 02:59
呢個場我去過好多次,張床好舒服,環境夠乾潔,唔錯的
作者: @1986    时间: 2018-8-1 12:14
去過一次,俾個部長按排咗$2xx項目,唔記得係按美容定水療,點知原來係飛機餐,$300小費
作者: rayhk    时间: 2018-8-1 19:45
呢間野我鐘意玩按手, 技師大部份年輕, 坐在前面傾下計, 幾爽
作者: kakit    时间: 2018-8-3 02:43
加一服務費 屌  
作者: e通道    时间: 2018-8-3 07:23
kakit 发表于 2018-8-3 02:43
加一服務費 屌

屌??收得太小?
作者: kakit    时间: 2018-8-3 09:52
e通道 发表于 2018-8-3 07:23
屌??收得太小?

點解唔將啲服務費溶埋落去個價錢度 感覺會好啲
作者: unhappy123hk    时间: 2018-8-3 19:15
kakit 发表于 2018-8-3 09:52
點解唔將啲服務費溶埋落去個價錢度 感覺會好啲

冇加一啦。。。加百份之十三或十五好耐了
作者: seikowatch    时间: 2018-8-6 01:08
呢間啲采耳係幾正
作者: asdfjklp    时间: 2018-8-11 11:10
@1986 发表于 2018-8-1 12:14
去過一次,俾個部長按排咗$2xx項目,唔記得係按美容定水療,點知原來係飛機餐,$300小費 ...

要正骨推淋巴一定要選美顔C, 美容C是有色的, 那些死部長肯定推美容C給客人, 不要中計
作者: asdfjklp    时间: 2018-8-11 11:12
unhappy123hk 发表于 2018-8-3 19:15
冇加一啦。。。加百份之十三或十五好耐了

但昨天打風下雨去, 不知他們是否計錯, 沒有收加一, 我趕車走人過了關才發覺, 我也覺得奇怪
作者: asdfjklp    时间: 2018-8-11 11:15
這間我很喜歡, 經常去按淋巴, 手法很好, 但只是正骨, 其他免問所以早班很了人找她們......大部分人只找美容和韓式 你們懂的
作者: asdfjklp    时间: 2018-8-11 11:16
seikowatch 发表于 2018-8-6 01:08
呢間啲采耳係幾正

讚成, 特別是 902 , 909, 人美按頭肩又舒服
作者: rayhk    时间: 2018-8-12 22:49
關口有得拎30蚊優惠卷, 可以免加一
作者: seikowatch    时间: 2018-8-13 00:12
asdfjklp 发表于 2018-8-11 11:16
讚成, 特別是 902 , 909, 人美按頭肩又舒服

我又無私分享個俾ching你啦
因為我已轉會去1山水
958 廣東美女
作者: grocery    时间: 2018-8-14 14:49
得閒去體驗下先
作者: asdfjklp    时间: 2018-8-14 14:50
rayhk 发表于 2018-8-12 22:49
關口有得拎30蚊優惠卷, 可以免加一

原來如此, 我係有欏 30 卷然後坐車的
作者: asdfjklp    时间: 2018-8-14 14:55
seikowatch 发表于 2018-8-13 00:12
我又無私分享個俾ching你啦
因為我已轉會去1山水
958 廣東美女

958 什麼班, 兩天
作者: ascent    时间: 2018-10-14 14:25
請問各位師兄美容和韓式有很大分別嗎?
作者: Cecilzoock    时间: 2019-11-20 23:12
标题: New,s 2019 -2020
ascent ??? 2018-10-14 14:25
??????????????????

YOUTH http://tkfl777.com/ Youth Celluvation это Молодая кожа в любом возрасте без пластики и филлеров. viber/whatsapp+12487304178
作者: bix123    时间: 2020-2-11 12:11
好似幾貴
作者: abut    时间: 2020-8-21 08:54
有機會會去試

欢迎光临 蜜蜂生活 (https://www.beeezi.com/) Powered by Discuz! X3.5